Jouw plek voor Muziek!

Op maandag 4 sept start het nieuwe Muziekschooljaar!

Muziekschool Baarn-Soestdijk is jóuw plek om muziek te maken. Je kunt er zowel les krijgen op diverse instrumenten, zingen, als samenspelen in een band, ensemble of leuke zanggroep. Ook bieden we volop mogelijkheden om podiumervaring op te doen.

Locaties

Muziekschool Baarn geeft haar lessen in het fraaie, tot muziekschool omgetoverde Koetshuis in de centraal gelegen Pekingtuin in Baarn (Stationsweg 45).

Muziekschool Soestdijk geeft les in de Da Costaschool 
naast station Soestdijk, met parkeerplaats voor de deur en winkels om de hoek.

Zie hier de diverse Lesmogelijkheden waarmee we van start gaan. Heb je een vraag of wil je meteen aanmelden, klik dan hier.

Plezier in muziek staat bij de Muziekschool Baarn-Soestdijk voorop. Jouw wensen en je favoriete muziek zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Als je al iets gevorderd bent, dan kun je ook meedoen met optredens! Kijk maar eens op onze Facebookpagina om te zien wat de leerlingen door het jaar heen allemaal doen.

Les op verschillende instrumenten

Je kunt - individueel of in duovorm - les krijgen op piano, keyboard, drums, saxofoon, viool, cello, akoestische of electrische gitaar, basgitaar, ukelele, dwarsfluit en in zang.

De lessen en samenspelvormen worden geleid door gekwalificeerde docenten die zowel lesgeven als regelmatig zélf optreden. Als je wilt zien wat er in Baarn en in Soest aan lesmogelijkheden is, kijk dan op de pagina Lesmogelijkheden Baarn & Soestdijk. Onder lesvormen en tarieven vind je informatie over de lestarieven. Wil je zien wie er allemaal lesgeven bij Muziekschool Baarn-Soestdijk, kijk dan even op de pagina Docententeam.

Speciaal voor de jongere jeugd

Speciaal voor de jeugd heeft Muziekschool Baarn-Soestdijk aardig wat in petto. De 4- tot 6-jarigen kunnen op speelse wijze kennismaken met muziek in de AMV-groepen. Daarnaast zijn er jeugd- en jongerenbandjes, een Juniorensemble en een Jeugdensemble en zanggroepen, ook voor volwassenen. Als je nog niet weet welk instrument je wilt gaan bespelen is de halfjaarlijkse cursus Instrument-Oriëntatie een mooie manier om kennis te maken. 

Lesmogelijkheden in Baarn & Soest
Lees meer informatie op de volgende pagina’s. Wil je je aanmelden óf meer informatie? Gebruik dan graag het Info & Aanmeldingsformulier of de contactpagina.

Ons mailen of bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook via info@muziekschoolbaarn.nl of info@muziekschoolsoestdijk.nl of via telefoon 06-45134090