Jubileumconcerten
Muziekschool Baarn 2013 - 2023

Za avond 27 Mei, 20.15 uur, Paaskerk
New European Ensemble & Rossi Ovtcharova
De mooiste stukken voor Strijkkwartet door de topmuzikanten en oprichters van het New European Ensemble met violiste en docente Rossi Ovtcharova. Voorprogramma met vioolleerling Justus van de Vrugt en violiste/docente Laura de Boer.
Toegang volwassenen 20,-, Ouders muziekschool en Jeugd 10,-. Tot 12 jaar gratis toegang.
Reserveer je kaarten voor dit concert op zaterdag 27 mei via deze link naar info@muziekschoolbaarn.nl .


Za avond 10 Juni, 20.15 uur, Witte Kerkje Kampstraat
Hristo Petrov & Liza Bochkareva
Deze toppianisten laten je genieten van romantische klassiekers van Liszt, Chopin en Tsjaikovski, zowel solistisch gespeeld als quattre mains. In het voorprogramma spelen de veelbelovende leerlingen Aron Cirkel en Jorik Stel.
Toegang volwassenen 20,-, Ouders muziekschool en Jeugd 10,-. Tot 12 jaar gratis toegang.

Reserveer je kaarten voor dit concert op 10 juni via deze link naar info@muziekschoolbaarn.nl .

Zo middag/avond 25 Juni, va 12.30-17 uur en 19-23 uur.
Zomeruitvoering 2023 in Theater de Speeldoos
Het grote muziekfeest waarbij gevorderde leerlingen en docenten je in de middag laten genieten van klassieke en (akoestische) lichte muziek en in de avond het podium voor de pop- en jazzmuziek is. Je reserveert je toegangskaartje voor de middag en/of voor het avondprogramma. Toegang volwassenen 10,-, Jeugd 5,-. Tot 12 jaar gratis toegang.
Reserveer kaarten voor de grote Zomeruitvoering op zondag 25 juni via deze link.


Zo middag 1 oktober, 15.30-18 uur, Foyer Speeldoos
'Lazy Sunday Afternoon' met de professionals  van Muziekschool Baarn & Soestdijk
Het jubileumjaar sluiten we af met een heerlijke muzikale middag rondom het intieme podium in de foyer van de Speeldoos. Optredens van meerdere musici die deel uitmaken van het docententeam, professionals in hart en nieren die je laten genieten van classics uit het Pop-, Soul- en Jazz-repertoire. Toegang volwassenen 10,-, Jeugd 5,-. Tot 12 jaar gratis toegang.
Reserveer kaarten voor de 'Lazy Sunday Afternoon' op zondag 1 oktober in de Speeldoosfoyer via deze link.

Je ontvangt binnen twee dagen een bevestiging per mail vergezeld van een betaalinstructie.


Jouw plek voor Muziek!

Muziekschool Baarn-Soestdijk is jóuw plek om muziek te maken. Je kunt er zowel les krijgen op diverse instrumenten, zingen, als samenspelen in een band, ensemble of leuke zanggroep. Ook bieden we volop mogelijkheden om podiumervaring op te doen.

Locaties

Muziekschool Baarn geeft haar lessen in het fraaie, tot muziekschool omgetoverde Koetshuis in de centraal gelegen Pekingtuin in Baarn (Stationsweg 45).

Muziekschool Soestdijk geeft les in de Da Costaschool 
naast station Soestdijk, met parkeerplaats voor de deur en winkels om de hoek.

Zie hier de diverse Lesmogelijkheden waarmee we van start gaan. Heb je een vraag of wil je meteen aanmelden, klik dan hier.

Plezier in muziek staat bij de Muziekschool Baarn-Soestdijk voorop. Jouw wensen en je favoriete muziek zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Als je al iets gevorderd bent, dan kun je ook meedoen met optredens! Kijk maar eens op onze Facebookpagina om te zien wat de leerlingen door het jaar heen allemaal doen.

Les op verschillende instrumenten

Je kunt - individueel of in duovorm - les krijgen op piano, keyboard, drums, saxofoon, viool, cello, akoestische of electrische gitaar, basgitaar, ukelele, dwarsfluit en in zang.

De lessen en samenspelvormen worden geleid door gekwalificeerde docenten die zowel lesgeven als regelmatig zélf optreden. Als je wilt zien wat er in Baarn en in Soest aan lesmogelijkheden is, kijk dan op de pagina Lesmogelijkheden Baarn & Soestdijk. Onder lesvormen en tarieven vind je informatie over de lestarieven. Wil je zien wie er allemaal lesgeven bij Muziekschool Baarn-Soestdijk, kijk dan even op de pagina Docententeam.

Speciaal voor de jongere jeugd

Speciaal voor de jeugd heeft Muziekschool Baarn-Soestdijk aardig wat in petto. De 4- tot 6-jarigen kunnen op speelse wijze kennismaken met muziek in de AMV-groepen. Daarnaast zijn er jeugd- en jongerenbandjes, een Juniorensemble en een Jeugdensemble en zanggroepen, ook voor volwassenen. Als je nog niet weet welk instrument je wilt gaan bespelen is de halfjaarlijkse cursus Instrument-Oriëntatie een mooie manier om kennis te maken. 

Lesmogelijkheden in Baarn & Soest
Lees meer informatie op de volgende pagina’s. Wil je je aanmelden óf meer informatie? Gebruik dan graag het Info & Aanmeldingsformulier of de contactpagina.

Ons mailen of bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook via info@muziekschoolbaarn.nl of info@muziekschoolsoestdijk.nl of via telefoon 06-45134090